کاربرد 10 پنیر معروف دنیا
انواع پنیر و کاربردهای آن، از موضوعات مهمی است گه علاقهمندان به آشپزی، آنرا با لذت فراوان دنبال میکنند. پنیرها، از متنوعترین خوراکیهای دنیا هستند. برخی از آنها به صورت خام و برخی دیگر به صورت پخته، کاربرد دارند. بعضی را میتوان سر سفره صبحانه دید و برخی دیگر، مناسب پیتزا، دسر و... هستند. در این مطلب از وبلاگ تاپ مارت، بیشتر درباره انواع پنیر و کاربردهای آن برایتان خواهیم گفت.
انواع پنیر با توجه به ذائقه و شرایط سرزمینها به دنیا عرضه شدهاند. اقلیم، گونههای حیوانی و شیرهایی که در دسترس بوده، ذائقه و... توانسته کاری کند که پنیر، در بعضی کشورها به وفور یافت شود و در بعضی دیگر، تنوع و تعداد آن، کمتر به چشم بیاید. پنیرها میتوانند کاملا شور، کمی شور، شیرین، تند و فلفلی و حتی به طعمهای عجیب باشند. از سوی دیگر، رنگ و بافت پنیرها هم میتواند بسیار متنوع باشد. بعضی آبی، بعضی سبز و برخی هم سفید با رگههای رنگارنگ هستند. بافت بعضی پنیرها، خامهای، برخی بسیار نرم و آبکی و بعضی هم بسیار سفت است. اما آنچه که پنیرها را بهتر دسته بندی میکند، کاربرد آنهاست. به همین دلیل انواع پنیر را در این مطلب از وبلاگ تاپ مارت با همین نکته، دسته بندی میکنیم.
پنیر از کجا آمده؟
در داستان کشف پنیر، پای چوپانان و احتمالا آنهایی که در خاورمیانه زندگی میکردند، در میان است. آنها شیر را در کیسهای از جنس شکم بز میریختند تا بتوانند آنرا با خود حمل کنند. آنزیمها و باکتریها، در کنار گرمی هوا، باعث بسته شدن شیر میشدند. در نتیجه، شیر به پنیر تبدیل میشد و پنیر، اختراع شد.
با گذشت قرنها، تولید پنیر افزایش پیدا کرد و هر سرزمینی،با توجه به شیری که در دسترس داشت و محیطهایی که برای ساخته شدن پنیر در نظر میگرفت، انواع پنیر، به دنیا معرفی شد. حالا در این مطلب از وبلاگ تاپ مارت، میخواهیم 10 پنیر خاص و معروف دنیا را بررسی کنیم.
پنیر فیلا فیلا
انواع پنیر را با پنیر فیلا فیلا شروع میکنیم. پنیری که از کشور انگلیس به دیگر نقاط جهان رفته و از جمله پنیرهایی است که برای آشپزی نیز بسیار کاربرد دارد. بافت این پنیر، نرم و اسفنجی است و به پنیر پیتزا، بسیار شباهت دارد. این پنیر بسیار پر انرژی است و برای سوپ، لازانیا و پیتزا، پیشنهاد میشود.
پنیر هالومی
هالومی از مقویترین و بهترین پنیرهای دنیاست که در کشور قبرس تهیه و به دنیا ارائه شده است. این پنیر بیشتر به صورت کبابی استفاده میشود اما خام آن نیز پرطرفدار است. این پنیر برای تمام وعدههای غذایی به خصوص صبحانه، عالی است. ضمنا میتوانید از این پنیر برای سالاد هم استفاده کنید. پنیر هالومی در گذشته از شیر گاو در سوریه و لبنان آماده میشده است. اما حالا میتوانید آنرا در کشورها و برندهای دیگر پیدا کنید. پنیر هالومی بسیار پرانرژی است و هر یک کیلوگرم آن معادل 10 کیلوگرم شیر است.
پنیر بلوچیز
یک پنیر فرانسوی با رگههای آبی و جذاب، پنیر بلوچیز است. این پنیر خوش طعم برای سالاد و دورچین عصرانه بسیار عالی است. ضمنا این پنیر برای بهبود سیستم گوارش نیز مناسب است و معدههای حساس را اذیت نمیکند. چرا که بلوچیز که نوعی کپک خوراکی دارد و برای گوارشتان عالی است. این پنیر سرشار از کلسیم، فسفر و مواد مفیدی است که میتواند به بدنتان نیرو و انرژی بسیار، برساند. این پنیر برای انواع غذا و سالادها نیز عالی است.
پنیر موتزارلا
اولین بار در قرن دوازدهم، یکی از انوع پنیر معروف یعنی پنیر موتزارلا به بازار آمد. این پنیر به صورت قالبی و ورقهای به فروش میرسد. پنیر موتزارلا یک پنیر ایتالیایی اصیل است. از آنجا که میتوان این پنیر را در حرارت بالا به صورت آب شده استفاده کرد، از آن برای پیتزا و انواع غذاهایی که در فر میروند هم استفاده میکنند. پنیر موتزارلا را میتوانید از سوپرمارکت آنلاین تاپ مارت تهیه کرده و آنرا در وعدههای گوناگون نوش جان کنید.
پنیر گودا
پنیر گودا از شیر گاو تهیه میشود و یک پنیر چرب محسوب میشود. برای تولید آن بین 1 ماه تا 1 سال زمان لازم است و به خاطر چربی بالایی که دارد باید در فریزر نگهداری شود.
پنیر پارمزان
این از شیر گاو و در قرن سیزدهم آماده شده است. پنیری عالی و مفید برای ورزشکاران و کودکان که به نامهای پارمسان، پارمژان و پارمانجو نیز شناخته میشود. هضم این پنیر آسان است و مشکلی را برای معده و دستگاه گوارش ایجاد نمیکند.
پنیر فتا
در قرن هفدهم، پنیر فتا برای اولین بار در یونان ارائه شد. برای تولید این پنیر از شیر بز و گوسفند استفاده شده و به خاطر مزه شوری که دارد، در بسیاری از کشورها مورد توجه است. این پنیر برای صبحانه، عصرانه، نان و پنیر و خیار، نان و پنیر و هندوانه و... عالی است. به همین دلیل در ایران نیز پنیر فتا، پرطرفدار و دوست داشتنی است.
پنیر بوترکیزه
از غلیظترین و پرخاصیتترین پنیرهای دنیا پنیر بوترکیزه است. در این پنیر، طعمی شبیه به کره وجود دارد و درون آن هم زرد کمرنگ است. این در حالی است که در این پنیر هیچگونه کرهای به کار نرفته است. این پنیر برای سوپف سوفله، سالاد، ساندویچ و... عالی است. برای تولید این پنیر از شیر گاو استفاده میکنند و بافت آن حالت کشسانی دارد. این پنیر پر از ویتامینهای ضروری است و مصرف آن به بسیاری از افراد پیشنهاد میشود.
پنیر اسرم
در قرن 16 میلادی، این پنیر آماده و ارائه شد. هر یک کیلوگرم از این پنیر، 15 کیلوگرم شیر است و بین 10 تا 12 هفته زمان لازم دارد تا تبدیل به پنیر شود. برای اینکه این پنیر سالم بماند؛ باید به صورت وکیوم شده در یخچال نگهداری شود. این پنیر معمولا به صورت خام و در انواع ساندویچ و سالاد، کاربرد دارد.
در این مطلب به بررسی انواع پنیرها و کاربردهای آن پرداختیم. برخی پنیرها به صورت خام و بعضی به صورت پخته، قابل استفاده هستند. بعضی پنیرها را باید کباب کنید و بعضی دیگر، برای افزایش مواد مغذی، به سالادها اضافه میشوند. شما چه پنیرهایی را استفاده میکنید؟ فکر میکنید اضافه شده پنیر به غذاهای خام و پختنی چه تاثیری بر آنها دارد؟ خوشحال میشویم در بخش نظرات، برایمان در این باره بگویید.
دانلود اپلیکیشن
تماس با ما
جهت ارتباط با ما فرم زیر را تکمیل نموده و برای ما ارسال کنید
- 02178126
- info@topmart.ir
- تهران